PRIJAVITE SE NA NAŠU MAIL LISTU

Saznajte najnovije informacije o proizvodima... Prijavi se ovde!

Izložbeni salon
Ponedeljak - petak 14 - 18h, Subota: 12 - 16h

011/40-5555-2 064/64-67-859

sklopivinamestaj@gmail.com

11000 Beograd, Dimitrija Tucovića 52-54

Vatreni zid

Opis

Cilj ovog sistema je da se vatrogasci i ostali polaznici obuče za gašenje požara u realnim uslovim. Sistem je zasnovan na sagorevanju propan-butan gasa, što daje realni prikaz požara i omogućava obuku u korišćenju svih raspoloživih sredstava za gašenje požara u punom kapacitetu. Sa izlaznom snagom od 600kW, omogućava polaznicima obuke da osete toplotu i dinamiku vatre i da nauče kako da reaguju na pravi način.

Sistem VATRENOG ZIDA sastoji se od rezervoara gorivog gasa, cevovoda sa upravljačkim pultom i metalnog panela.

Kako funkcioniše

Metalni panel je dimenzija 4 x 3 m. Stoji u vertikalnoj ravni na čeličnom postolju koje je ankerisano u betonski temelj. Sistem je tako projektovan da omogućava stabilnost panela pri svim vremenskim uslovima i pri obuci dve ekipe vatrogasaca istovremeno, sa punom snagom gašenja. Sam panel može se okretati oko centralne ose u oba pravca za 180 stepeni, da bi se postavio u željeni položaj u odnosu na položaj polaznika, vetar itd. Pomeranje se vrši izuzetno lako jednom rukom. Moguće ga je fiksirati u više položaja sa korakom od 30 stepeni.

Sistem razvoda sastoji se od glavnog razvoda gorivog gasa i pilot sistema. Pilot sistem omogućava pouzdano neprestano paljenje gorivog gasa i u najzahtevnijim uslovima.  

Preko upravljačkog pulta upravlja se intenzitetom vatre, što omogućava obuku sa različitim scenarijima.  Emergency stop sistem - omogućava trenutno isključivanje dotoka gasa (tj.plamena) u slučaju potrebe. Fleksibilni priključci panela omogućavaju bezbedan dotok gasa bez obzira u kom položaju se nalazi panel.

- daljinska komanda, video nadzor, motorizovano okretanje panela, prečišćavanje otpadnih voda
INSTALIRANO NA AERODROMU NIKOLA TESLA U BEOGRADU

Pratite nas

Prijavite se na mail listu kako biste primali obaveštenja